srijeda, 20. travnja 2011.

Philips GoGear Spojite dobiva Gingerbread i neke nove teme, idemo Hands-on

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/19/philips-gogear-connect-gets-gingerbread-and-some-new-threads-we/:
Prošlo je neko vrijeme otkad smo zadnji put vidjeli Filipa GoGear Connect PMP , au međuvremenu je stekao novi izgled i novi okus android. Novi GoGear je otišao od bijele do crne, izgubila kuglice u korist kapacitivne zaslon osjetljiv na dodir, i razmijenili ponizna Android 2.1 za licitara . Poput svoje konkurencije iz Samsung , uređaj također ima pristup Android Market i sve one aplikacije koje manje PMPs nedostatak. Nakon uzimajući neke kvalitetno vrijeme sa prototip novog uređaja, pronašli smo bakrene gumbe i govornik grill trčanje uz njegovu desnu stranu da se formira intrigantan dizajn, ali ukupni stane i završiti - da ne spominjemo nedostatak pozadinskog osvjetljenja za ekran - pokazao da nije posve spremna za potpuno korištenje. Srećom, ima dosta vremena za rad izvan Kinks, kao i Philips je vezana rujna debitirao za 8GB i 16GB verzije (na 179 $ i to-biti-određuje cijena bodova, respektivno), te je obećao 32GB iteracija će doći kasnije. PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje Philips GoGear Spojite dobiva Gingerbread i neke nove teme, idemo Hands-on

Philips GoGear Spojite dobiva Gingerbread i neke nove teme, idemo Hands-on prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 19, 2011 19:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar