srijeda, 20. travnja 2011.

Vonage VoIP nudi neograničene poziva na mobilne telefone u 42 zemalja

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/19/vonage-offers-unlimited-voip-calling-to-mobile-phones-in-42-coun/:
Prošlo je neko vrijeme jer smo čuli puno od uvijek kruništem VoIP usluga, ali to izgleda kao Vonage možda još uvijek imaju par trikova up svojih rukava. Tvrtka je najnoviji servisni plan, poznat kao World Premium Neograničeno, nudi neograničeno pozivanje na mobilne telefone u 42 zemlje - i landlines u 80 - za 55 dolara mjesečno. Ovaj plan također predviđa neograničeno lokalne i međugradske usluge u SAD-u, Kanadi i Puerto Ricu, i zahtijeva pozive koristiti telefon dodir ton, zakačen na internet putem Vonage adapter, kako bi pozive na mjestima kao što su Velikoj Britaniji, Meksiku i Brazilu. To ne može biti idealno rješenje primarni poziv za većinu, ali to može biti dovoljno staviti Vonage natrag u naše znamenitosti. Cijeli PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje Vonage VoIP nudi neograničene poziva na mobilne telefone u 42 zemalja

Vonage VoIP nudi neograničene poziva na mobilne telefone u 42 zemalja prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 19, 2011 17:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Yahoo | izvor Vonage | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar