srijeda, 20. travnja 2011.

ASUS 'bambus-plated U43SD laptop diplomanata na Sandy Bridge, tako da ne plain-Jane U41SV

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/19/asus-bamboo-plated-u43sd-laptop-graduates-to-sandy-bridge-so-d/:
Kad smo pregledali ASUS ' prvi bambus laptop , mi raved o više od samo svojim nekonvencionalnim izgleda - Mi smo također bili impresionirani sa svojim solidne performanse. Stoga smo zadovoljni, iako ne na sve iznenadio, da je Asus je osvježavajuće skladu s najnovijim Intelovim procesorima Sandy Bridge. U43SD ne izgleda zalutao od svog prethodnika industrijskog dizajna (osim za veći 14-inčni ekran), ali koraka do najnovije Core i3 i Core i5 procesora, zajedno s NVIDIA GeForce GT 520M grafička sa 1GB video memorije . Također možete birati između 5.400 i 7.200 okretaja u minuti RPM hard disk opcija i bilo šest ili osam-cell baterija. Iako je tvrtka je na to, to je također tiho predstavio još jedan prijenosnik Sandy Bridge, U41SV, koji nudi iste mogućnosti konfiguracije kao U43SD - i plainer dizajn. Nije riječ o cijenama i letimičan pretraživanje okrenut gore nema dostupnosti. Za sada, ipak, možete imati gusak na neke službene fotografije podiže iz ASUS vlastite stranice proizvoda.

Galerija: ASUS U43SD

Galerija: ASUS U41SV


[Hvala, Jon i Danijel]

ASUS 'bambus-plated U43SD laptop diplomanata na Sandy Bridge, tako da ne plain-jane U41SV prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 19, 2011 18:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Trajna

Nema komentara:

Objavi komentar