srijeda, 20. travnja 2011.

YouTube počinje prekodiranje sve nove slike uploadane WebM, već je trećina njegove biblioteke spreman

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/20/youtube-starts-transcoding-all-new-uploads-to-webm-already-has/:
Google riješiti kako bi WebM video streaming na misama ne čini se da su oslabljena opći nedostatak interesa od ostatka tech svijeta, a tvrtka je objavila da je svaki novi YouTube upload sada će biti automatski dekodiranu u WebM verzija. Gotovo trećina od YouTubea arhiva već napravili prijelaz na open source obliku, ali ako mislite da je mali udio, vjerojatno biste trebali znati da tih 30-ak posto čine 99 posto svih pogleda na mjestu. Očigledno, svi mi imamo uži skup interesa nego mi to vjerujemo. Dakle, sa svim popularnim vids kodirana i svaki dolazni jedan dobivanje transcoding tretmana, sve što stvarno trebate sada kompatibilni preglednik - Chrome (naravno), 4 Firefox, Opera, ili IE9 s plug-in - i upisa u YouTube je HTML5 suđenje povezan ispod da biste dobili valjanja s WebM reprodukcije. Dodavanjem "& webm = 1" do pretraživanje string ili video's URL će također pomoći da bi se osiguralo da ste dobivanje dobre stvari.

YouTube počinje prekodiranje sve nove slike uploadane WebM, već je trećina njegove biblioteke spreman prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 20 travanj 2011 04:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor YouTube Blog , YouTube.com/HTML5 | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar