četvrtak, 7. travnja 2011.

Oscium je telefonije-104 pretvara ipad, iPhone u mješovite signal osciloskopi

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/07/osciums-imso-104-turns-ipad-iphone-into-mixed-signal-oscillosc/:
Vidjeli smo osciloskopi repurposed kao satovi i MAME strojevi , ali smo jedva ikada vidjeti njihalo ljuljačka u suprotnom smjeru. Telefonije-104, međutim, zapravo pretvara vaše ipad, iPhone, ili ipad dodir na zaslon osciloskopa. Korištenje sustava Cypress Semiconductor na čipu, telefonije-104 touts 5MHz bandwith i što je čak 12 megasamples u sekundi, a povezuje na vaš uređaj putem dock konektora - u skladu sa svojim kavu, to je također na svijetu najmanji i najviše prijenosni osciloskop. To je sve lijepo i dobro, ali ono što mi stvarno želimo znati, to podrška Tenis za dvoje ? Telefonije-104 je sada dostupna za unaprijed naručiti za 300 dolara, ali ako ste svrab vidjeti stvar u akciji, možete preuzeti odgovarajuće app danas i dati mu test voziti. Cijeli PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje Oscium je telefonije-104 pretvara ipad, iPhone u mješovite signal osciloskopi

Oscium je telefonije-104 pretvara ipad, iPhone u mješovitim signalom osciloskopi prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 7. travanj 2011 17:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Cypress Semiconductor , Oscium | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar