četvrtak, 7. travnja 2011.

Microsoft za tisak Bing pretraživanje app prilagođene posebno za ipad

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/07/microsoft-releases-bing-search-app-tailored-specifically-to-the/:
Jeste li nalaz IOS app Bing ne sasvim kao tableta optimiziran kako bi to moglo biti? Microsoft čini se složiti s tobom, jer samo je objavio novu verziju Bing dizajniran kako bi većina ipad više prostranu dimenzija. Ona radi s obje generacije tableta, iako IOS 4,2 je potreban, a donosi arsenal Goodies iskušati korisnike na davanje ga probati. Trendovi područje poslužit će se top-tražili stavke na Bing, namjenski film i prikolica traganje odjeljak će pomoći kako bi vaš matineja odluke da se malo lakše, i više pogleda karta će vas prosvijetliti s okret-mimo-okret uputstva i stvarne -vrijeme tranzita info. Tu su čak i vrijeme ažuriranja za do pet gradova preko MSN Weather, a ako iz bilo kojeg razloga ne možete pronaći touch-centric sučelje na svoj sviđanje, postoji Bing Voice Search opciju, kao dobro. Sve za besplatno. Na ipad. Dječak, koji se mora modricu neki ego u Redmond. Video nakon pauze.

Nastaviti čitanje Microsoft releases Bing pretraživanje app prilagođene posebno za ipad

Microsoft za tisak Bing pretraživanje app prilagođene posebno za ipad prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 7. travanj 2011 14:13:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor iTunes | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar