četvrtak, 7. travnja 2011.

Samsung opovrgava razgovor Galaxy S II kašnjenja, obećanja travnja lansirati barem u nekim mjestima

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/07/samsung-refutes-talk-of-galaxy-s-ii-delays-promises-april-launc/:
Dakle, jučer smo doznali da je Samsung planira ubrzati dual-core procesor Exynos unutar svojih Galaxy S II na 1.2GHz , ali je također riječ koja slušalica može pretrpjeti neuspjeh u smislu puštanje datum. Danas, tvrtka ima tweeted iz dva dijela primijetiti nas uvjeravajući da to neće biti slučaj i stvari su postupak ", kao što je planirano." Travnja će vidjeti prvi malo izgleda 8.5mm debljine android telefon, Samsung iako ne savjetuju da se "postupno će biti namotan vanjska strana na svakom tržištu u skladu s lokalnim lansirati raspored." To zvuči kao da nam je ono što smo dobili travnja raspoloživost će se u najviši prioritet tržišta i / ili ograničene u količini, ali ćemo poduzeti sve što možemo dobiti.

[Hvala, Erik ]

Nastaviti čitanje SAM-ovi opovrgava priče o Galaxy S II kašnjenja, obećanja travnja lansirati barem u nekim mjestima

Samsung opovrgava razgovor Galaxy S II kašnjenja, obećanja travnja lansirati barem u nekim mjestima prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 7. travanj 2011 06:18:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor @ Samsungtomorrow (cvrkut) (1) , (2) | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar