četvrtak, 7. travnja 2011.

Nexus S sa AT & T bendova dostupan u bijeloj za $ 600, na čelu s Fido i Rogers

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/07/nexus-s-with-atandt-bands-available-in-white-for-600-headed-to-f/:
To je bio dugo vremena u dolaze, ali to izgleda kao što su Google i Samsung je dijete ljubavi, Nexus S - omiljena oko tih dijelova - je napokon dostupna s AT & T 850 i 1900 MHz 3G bendova iz online trgovac na malo Negri elektroniku, za $ 600 u Vaš izbor crne ili bijele. To nije prvi put da smo vidjeli nedostižan Samsung GT-I9020A u divljini: to je već pojavio iu rukama FCC i na Bluetooth SIG's website . Također smo vidjeli slike Nexus S s bijelim poklopac baterije na mjesto prije. I ovdje je više: što smo već znali AWS verziji Nexus S dolazi u Kanadu preko Mobilicity , ali prema MobileSyrup, uskoro ćete biti u mogućnosti to raskopati Nexus S na Fido i Rogers za C $ 500 ugovora-free ili C $ 100 s tri godine predanost, i ova dva prijevoznika koristiti iste frekvencije kao i 3G AT & T u SAD-u. Dakle, dok ne čujemo nešto od službenih Samsung ili Google, hit naš mnoštvo izvora linkova ispod.

Nexus S sa AT & T bendova dostupan u bijeloj za $ 600, na čelu s Fido i Rogers prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 7. travanj 2011 03:20:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Android Središnja | izvor Negri Elektronika (bijela) , (crni) , Samsung , MobileSyrup | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar