četvrtak, 7. travnja 2011.

Disney World's Haunted Mansion dobiva interaktivni nadogradnju, digitalni Spooks (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/06/disney-worlds-haunted-mansion-gets-interactive-upgrade-digital/:
On svibanj ne biti kao zastraąujuće kao Walt Disney World's Hall predsjednika , ali je tematski park Florida's Haunted Mansion je dobio samo sablastan nadogradnju. Vožnja u veliko finale, koje su prethodno postavljena stopira duhova - putem pola posrebrena zrcala - uz bezazlen posjetitelja, sada je navodno koristeći niz digitalnih ogledala i senzora kako bi stvari više interaktivni. Za razliku od samo iskakanje gore pored putnika, Disney's Ezra, Gus, i Phineas sada su opremljeni za ripanje glavu off, dići u zrak balon-stilu, i poslati ga lete. Svakako zvuči zastrašujuće, ali to je Disney, ista tvrtka koja nije vidio noćna mora-inducing mogućnosti robota Obama . Za zaviriti u nove penjalice, proviriti video nakon pauze.

Nastaviti čitanje Disney World's Haunted Mansion dobiva interaktivni nadogradnju, digitalni Spooks (video)

Disney World's Haunted Mansion dobiva interaktivni nadogradnju, digitalni Spooks (video) prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 6. travanj 2011 19:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Unutar Magic | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar