četvrtak, 7. travnja 2011.

Android glavni Andy Rubin se bavi open source grižnje savjesti, kaže Saće nije "jedna veličina odgovara svima '

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/06/android-chief-andy-rubin-tackles-open-source-qualms-head-on-say/:
Google je dobio puno Flak za zadržavanje android 3,0 izvorni kod , i mnogo više kada BusinessWeek izvori tvrdili tvrtka je izdvojila otvoreni stav prema diktirati iz prijestolja , ali danas čovjek koji je navodno će sjediti na vrhu kraljevski sjedište ona kaže zar 't tako. Andy Rubin, čovjek zadužen za Android, kaže da "nema zaključavanje-padovi ili ograničenja protiv prilagođavanjem korisnička sučelja" niti "svim naporima kako bi se standardizirao platforma na bilo koji pojedinačni čipset arhitekture", kao što često je rumored prije, i da kad Saće je konačno spreman za telefone , Google doista će objaviti izvorni kod. Sve u svemu, on tvrdi da Android položaj kada je riječ o open source nije se promijenio od prvog dana - što je lijepo za one koji bi željeli vjerovati da je Google još uvijek držati na svojim motom - ali to nije vjerojatno da će smiriti tvrtke izrezati od petlje jednostavno zato što nisu bili dio rano usvojitelj klub. Ako Google metoda će smanjiti fragmentaciju , ipak, tko smo mi suditi?

[Hvala svima koji su poslali to u]

Android glavni Andy Rubin se bavi open source grižnje savjesti, kaže Saće nije "jedna veličina odgovara svima" prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 6. travanj 2011 22:13:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Android Developers Blog | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar