četvrtak, 7. travnja 2011.

PogoPlug Video i Buffalo CloudStor sada shipping, streaming svoje stvari sve više mjesta

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/07/pogoplug-video-and-buffalo-cloudstor-now-shipping-streaming-you/:
Da, vidiš ti dečki prije i sada najnoviji PogoPlug potomci su spremni za brod. Oba PogoPlug Video i skladištenje-sportski rođak, Buffalo CloudStor , stavite svoj ​​vlastiti, jedinstveni twist na tvrtke daljinski pristup usluzi. Kao što ste mogli sjetiti, video PogoPlug, koja je sada dostupna isključivo od Best Buy za 200 $, omogućuje spojiti svoj vanjskih tvrdih diskova i dijeljenje streaming video, glazbu i slike s uređajima bilo gdje sa Internet pristup. Buffalo je CloudStor, s druge strane, pruža isti oblak-based pristup, uz malo nešto extra. To je prvi PogoPlug marke gadget sportu integraciju, pohranjivanje, i dolazi u tri ponavljanja, zvonjenje u na $ 150 za 1 TB, 210 dolara za 2TB, i $ 250 za 2TB Pro verzija. Sada možete podijeliti sve svoje omiljene mačića isječke, bez da ih upload na YouTube. Nije li to dragocjeno?

PogoPlug Video i Buffalo CloudStor sada shipping, streaming svoje stvari sve više mjesta prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 7. travanj 2011 02:10:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Slashgear | izvor PogoPlug | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar