utorak, 22. ožujka 2011.

Google daje Georgia Tech milijun dolara za izgradnju mjerilo za otvorene internet

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/22/google-gives-georgia-tech-1-million-to-build-a-benchmark-for-th/:
Google daje Georgia Tech milijun dolara za izgradnju mjerilo za otvorene internet Možete benchmark ciklusa vašeg CPU , moć vaše GPU , brzini Vaše internet veze, i bezbroj drugih naoko važne stvari. Međutim, postoji jedna nedostaje mjerilo da bi mogao napraviti sve one izgledaju prilično neozbiljno: otvorenost vaše veze. Google želi jednom i ima samo nagrađeni Georgia Tech milijun dolara bespovratnih sredstava tijekom dvije godine (uz moguće $ 500k bonus za treću godinu) u dolazi do benchmark sposoban za otkrivanje koliko neutralni vaše net. Kada bude spremno, to će tražiti bilo kakve umjetne proporcionalnost koja je bila postavljena na mjesto, a također će provjeriti dokaze za digitalne cenzure. Nije riječ o tome kada ranu verziju mogli vidjeti izdanje, ali nadamo se da dolazi prije nego što trebamo početi plaćati extra za sposobnost za preuzimanje ne-ISP-odobreni sadržaja.

Nastaviti čitanje Google daje Georgia Tech milijun dolara za izgradnju mjerilo za otvorene internet

Google daje Georgia Tech milijun dolara za izgradnju mjerilo za otvorene internet prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 22 ožujak 2011 11:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar