utorak, 22. ožujka 2011.

Contour pokreće Tražilo App, omogućuje vašim iPhone razgovarati sa svojim ContourGPS (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/22/contour-launches-viewfinder-app-lets-your-iphone-talk-to-your-c/:
Contour pokreće Tražilo App, omogućuje vašim iPhone razgovarati s ContourGPS
Kaciga cam ljubitelj? Contour je ContourGPS trenutno ima najveći spektar mogućnosti povezivanja, a jedan od tih opcija, Bluetooth, napokon je dobar za nešto. Tvrtka je upravo zrcaljeno prekidač i uvela njegova tražilom app koji smo zadnji put vidjeli na CES , koji omogućuje IOS uređajima za izvlačenje live video iz kamere, čak i ako to je još uvijek zaglavi na strani glave i prekriven blatom. Korisnici također mogu uštinuti postavke fotoaparata u realnom vremenu, što je ogroman korak naprijed u odnosu na prethodnu proces koji zahtijeva tethering cam i čizma gore neki softver. Međutim, tu je ulov: korištenje uređaja morate instalirati malo karticu, zove ConnectView, u svoj fotoaparat. Ovo dojenče će vas vratiti 29,99 dolara, iako si mi rekao nadolazeće Android puštanje app će biti u mogućnosti to učiniti bez. Nažalost, taj verzija neće biti zajedno dok se, nažalost, nejasna "Proljeće", ali IOS okus je besplatno preuzimanje upravo sada u App Store.

Nastaviti čitanje Contour pokreće tražilo App, omogućuje vašim iPhone razgovarati sa svojim ContourGPS (video)

Contour pokreće Tražilo App, omogućuje vašim iPhone razgovarati sa svojim ContourGPS (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 22 ožujak 2011 14:57:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Kontura | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar