utorak, 22. ožujka 2011.

T-Mobile Sidekick 4G Samsung po cijeni od 99 dolara s dvogodišnji ugovor, idemo Hands-on

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/22/t-mobile-sidekick-4g-by-samsung-priced-at-99-with-a-two-year-co/:
Spremni za neke ozbiljne Sidekick 4G vijesti? Mi smo mislili tako. Prvo, mi napokon je dobio službeni cijena detalje iz T-Mobile . That's right, dolaze ovog proljeća oživjela Sidekick će biti udaranje vjerojatno-da-se-stečena prijevoznika za 99,99 dolara, nakon $ 50 mail-u-rabat i dvogodišnji ugovor s neograničenim podataka - one koji se odluče za dvogodišnji ugovor ali ići s planom donjem kraju podaci će morati platiti 149,99 dolara za android 2,2 slušalicu. Naravno, cijena se ne čini sve što je otrcana, ali kako je stvarni telefon? Nema nas je zaustavljanje od uzimajući naše ruke sve više prvi touchscreen opremljene Sidekick ovdje na CTIA Wireless - hit pauze za naše dojmove i kazaljka-na video.

Nastaviti čitanje T-Mobile Sidekick 4G Samsung po cijeni od 99 dolara s dvogodišnji ugovor, idemo Hands-on

T-Mobile Sidekick 4G Samsung po cijeni od 99 dolara s dvogodišnji ugovor, idemo Hands-on prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 22. ožujka 2011 01:54:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar