utorak, 22. ožujka 2011.

Senator traži DOJ i FCC da odrade svoj posao, osigurati trenja za AT & T / T-Mobile kravata-up

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/22/senator-asks-doj-and-fcc-to-do-their-jobs-provide-friction-for/:
Tu je uvijek jedan. Povratak u zimu 2009, senator Kerry je javno njegov zahtjev za Fox i Time Warner da bi igre online Bowl, a jedan Chuck Schumer uzeo za pisanje otvoreno pismo u vezi Steve Jobs iPhone prijem woes koji je naposljetku doveo do posvećena tisak događaj (uglavnom) osporava stvar. Sada, Minnesota Senator Amy Klobuchar poziva FCC i DOJ "poduzeti bliski pogled na predloženi AT & T i T-Mobile spajanja ", ističući da je ishod bi nesumnjivo imati ogroman utjecaj na izbor potrošača, cijena i usluga u bežične industrije .

Naravno, to nije kao ova dva ne bi trebali raditi samo da u narednim mjesecima, ali to je dobro vidjeti vatru počinju početkom u Kongresu kako bi bili sigurni zbog marljivost je učinio. Nakon što je prijevoznik koji pruža uslugu do 42 posto svih američkih bežičnih pretplatnika ima potencijal da ozbiljno pomak ekonomija stvari, i potencijalno su zanimljive posljedice odbijanja. U stvari, mnogi su sugerirajući da AT & T će vjerojatno morati prodati imovine veće vrijednosti i obećanje širenja na ruralna / siromašnim područjima u cilju da se dobije odobrenje, koje veze u lijepo da Verizon Wireless CEO Dan Mead vlastite komentare o koncesijama . Mi smo također čuli da regulatori mogao uzeti kao čeznuti kao 18 mjeseci kako bi u potpunosti istražiti, a možete se kladiti da ćemo se nakon play-by-play jer to sve odvija.

Senator traži DOJ i FCC da odrade svoj ​​posao, osigurati trenja za AT & T / T-Mobile kravata-up prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 22. ožujka 2011 09:58:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Apple Insider | izvor Senator Amy Klobuchar , Washington Post | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar