utorak, 22. ožujka 2011.

LG dobiva službenu sa WCP-700 Wireless Punjenje Pad, ne daje cijene

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/22/lg-gets-official-with-wcp-700-wireless-charging-pad-fails-to-pr/:
Dakle, ima dobre i loše vijesti. Naravno, mi ćemo početi s bivšim. Mjesec dana nakon što smo umrljan ovaj lik šulja oko na Mobile World Congress, Samsung je napokon snimljen (službena) oblozi od svojih dolaznih WCP-700 Wireless Punjenje za pisanje. To je prilično upoznat dizajna - tanak (6,29 x 3,54--x 0,39 inča) induktivna punjenje jastuk s baterijom LEDs to pustiti te znati trenutno stanje stvari. Mi smo guessing to tip je dizajniran za rad u početku s Verizon opkoljen revolucije , ali s obzirom da LG ne spominje što telefonija / predmeta na kraju će biti kompatibilan, to će morati ostati samo da za sada. Što se tiče loše vijesti? Pa, osim ne znajući što se točno ovaj uređaj je za (u smislu kompatibilnosti), Mi smo također ostavio u mraku kada je u pitanju cijena i brod datum. Ali hej, barem imamo trio visoke rezolucije slike budala na.

Nastaviti čitanje LG dobiva službenu sa WCP-700 Wireless Punjenje Pad, ne daje cijene

LG dobiva službenu sa WCP-700 Wireless Punjenje Pad, ne daje cijene prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 22 ožujak 2011 14:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar