utorak, 22. ožujka 2011.

Wi-Fi Alliance pokreće hotspot certifikacijskog programa, ima za cilj olakšati stanica za WiFi handoff woes

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/22/wi-fi-alliance-launches-hotspot-certification-program-aims-to-e/:
Ako ste bili plaćati čak i blagi malo pažnje za prijevoznike u proteklih godinu dana i promijeniti, ne bi znali da je broj od njih su posezanja za gradska WiFi mreže kako bi se osloboditi nekih od stresa koji se stavljaju na svoje 3G mreža. To je definitivno izvediv rješenje za problem koji zahtijeva mnoštvo na vrijeme (i daleko previše potpisa) da se biljka novih stanica mjesta, ali tu je nazire pitanje: kompatibilnost. Naravno, Wi-Fi Alliance je sve preko njega, danas pokretanje inicijative za pretvaranje iskustva korisnika u vrućih mjesta. Hotspot Wi-Fi Certified stola obratit će se autentikacijska i pružanje usluga za javne WiFi mreže, bitno djeluje na "olakšati bešavne handoff stanični promet od smartphone, tablete i druge prijenosne elektronike do WiFi, pomaganje pružateljima usluga upravljati zahtjeve na ograničene licenciranom spektru . " Mi smo rekli da će program omogućiti da naprave "otkriti i automatski odabrati mreže temelji se na postavkama, operator politike i mreže optimizacije", te u mnogim slučajevima, oni će automatski biti omogućen pristup mreži na temelju akreditiva mehanizama, kao što kao i SIM kartice. Teško je reći što će to značiti za granice i strukturiranje, ali mi smo dužni da biste saznali više kao 1H 2012 cilj lansirati datum privlači bliže. Cijeli izdanje nakon pauze, po uobičajenim.

Nastaviti čitanje Wi-Fi Alliance pokreće hotspot certifikacijskog programa, ima za cilj olakšati stanica za WiFi handoff woes

Wi-Fi Alliance pokreće hotspot certifikacijskog programa, ima za cilj olakšati stanica za WiFi handoff woes prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 22. ožujka 2011 08:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar