utorak, 22. ožujka 2011.

Ista pjesma, drugi stih: Microsoft tuži Barnes & Noble za Android's povrede patenta

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/21/same-song-second-verse-microsoft-sues-barnes-and-noble-for-andro/:
Mi bi trebao sam znati je to kad dolazi Microsoft je otišao nakon što je Motorola za moto je navodno patent-sporni Android uređaje, a sada Ballmer & Co imaju svoje znamenitosti postaviti na Barnes & Noble, Foxconn , i Inventec za izradu i prodaju gluho boji . Još jednom, Microsoft je podnio u oba ITC i zapadni District of Washington Saveznog suda tvrdeći da je Android OS krši svoje patente, iako patenata u pitanju su dwindled broja devet-pet ovaj put okolo. Navodno, gluho boja protkana je sporni bitova iz svojih kartica-koristeći web preglednik i web-dokumenata gledanja sposobnost da se njegov tekst odabir i označavanje knjiga značajke. Microsoft je posezala za parnice kao nova sredstva da biste dobili plaćeni za svoje patente, nakon dugo godina licenciranje pregovora s B & N je rodila malo voća (za razliku od onih s HTC , koji je dobio uz licenciranje programa). Dakle računati ovo kao još jedan jasna poruka proizvođačima - Android je open-source, ali to nije besplatno.

Nastaviti čitanje ista pjesma, drugi stih: Microsoft tuži Barnes & Noble za Android's povrede patenta

Ista pjesma, drugi stih: Microsoft tuži Barnes & Noble za Android's povrede patenta prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, ožujak 21, 2011 19:27:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar