petak, 18. ožujka 2011.

Google TV udaljene cca sada dostupna za iPhone, ipad, iPod Touch

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/18/google-tv-remote-app-now-available-for-iphone-ipad-ipod-touch/:
Nakon što je debi na Android platformi u prosincu , Google TV momčad napokon je objavio verziju službeni daljinski app za IOS. Sučelje i mogućnosti čini se da su isti uz jednu ključnu razliku, trenutno IOS verzija ne podržava dijeljenje web stranice sa mobitela na zaslonu, ali je sve ostalo kao što je glas za pretraživanje je ovdje i činili. To je dobro za momčad napokon dobili dugo obećao app out, ali zanimljivo je sada pitanje koje značajke će biti uključeni u drugoj generaciji Google TV hardvera jednom proizvođači kao što su Vizio , Toshiba i Samsung pridružiti mix, nadamo se stavljanjem dvoručno / tipkovnica kludginess iz prošlosti iza nas. Provjerite nakon pauze za YouTube demo, ili jednostavno zgrabite slobodan app putem QR koda na službeni blog ili iTunes.

Nastaviti čitanje Google TV udaljene cca sada dostupna za iPhone, ipad, iPod Touch

Google TV udaljene cca sada dostupna za iPhone, ipad, iPod Touch prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 18 ožujak 2011 18:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor iTunes , Službeni Google TV Blog | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar