petak, 18. ožujka 2011.

Kinect zadovoljava Pufferfish zaslon, proizvodi predivno creepy svi-viđenje oka (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/18/kinect-meets-a-pufferfish-display-produces-wonderfully-creepy-a/:
Kao Kinect hack ići, to ne ide u zdjelu preko vas sa svojim tehničku složenost , ali učinak od onoga što se je prilično dramatična. Jedna od Microsoft-senzora-bogata, kamera natovaren Xbox pribor je repurposed komunicirati s Pufferfish sferne projekcije prikaz - putem magije WPF i openni - sa svojim gibanje praćenje algoritmi služi za kontrolu slike na diva loptu. Naravno, prva stvar Tweakers iza ovog mod smislio je Tolkien-inspirirane oka da prati ljude po sobi. Nažalost, jednom Kinect okvir nije dovoljno osigurati pokrivenost od 360 stupnjeva, ali to je vjerojatno samo pitanje vremena dok oni spojiti niz njih zajedno i nas izvući se u potpunosti. Video nakon pauze.

Nastaviti čitanje Kinect zadovoljava Pufferfish zaslon, proizvodi predivno creepy svi-viđenje oka (video)

Kinect zadovoljava Pufferfish zaslon, proizvodi predivno creepy svi-viđenje oka (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 18 ožujak 2011 04:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor earthware (YouTube) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar