petak, 18. ožujka 2011.

Netflix je uzimajući u sadržaj biz, potvrđuje "House of Cards" će lansirati u kasnim 2012

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/18/netflix-is-getting-into-the-content-biz-confirms-house-of-card/:
Glasine su istinite, umjesto da jednostavno nude stare sadržaj od drugih, Netflix je skakanje natrag u sadržaj posao za licenciranje David Fincher's upcoming drame House of Cards za Watch Brzo streaming u SAD-u i Kanadi prije nego što ga emitira nigdje drugdje, ili je čak bila proizvedeno. U blogu, glavni sadržaj direktor Ted Sarandos opravdava se prijavili za niz očima nevidjeno ističući popularnosti ranije BBC miniserija na kojima se temelji među Netflix članova i kolektivnih vještina i redatelj i glavni glumac Kevin Spacey . Međutim, ako ste na čekanju oko za svježe sadržaja na pop-up na Watch odmah ne zadržite dah, 26 epizoda produced by epizoda trčanje (zanimljivo, Netflix niti će proizvesti ni vlastiti show) medijska prava Kapital se ne plaća stići do kraja 2012.

Netflix je uzimajući u sadržaj biz, potvrđuje "House of Cards" će lansirati u kasnim 2012 prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 18 ožujak 2011 14:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Službeni Netflix Blog | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar