petak, 18. ožujka 2011.

Internet Explorer verzije 1 do 9 u odnosu, znakovi napretka pronađen (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/18/internet-explorer-versions-1-through-9-compared-signs-of-progre/:
Većina ljudi će imati zdrav pozdravio dolazak na Internet Explorer 9 s znatiželjan klikom na gumb za preuzimanje ili jednostavno ažuriranje preglednika oni već su koristili, ali to nije dovoljno za svakoga. Jedan momak s ukus za ekscentrično geeky odlučio iskoristiti ovu priliku proći kroz retrospektivu svaka verzija IE, ide sve na putu natrag na Windows 95 prvoj iteraciji, te pokrenuti Acid kompatibilnosti testova da vidim kako oni stoje i do modernim standardima. IE1, drevne, CSS-lišen zvijer da je to, uguši se odmah i nije uspio čak i prikazati svoju početnu stranicu bez pogreške, ali stvari se poboljšala postojano od tamo do trijumfa iteracije 9. Pogledajte sve što je slavni napredak se događa u prostoru od samo nekoliko minuta u video nakon pauze.

Nastaviti čitanje Internet Explorer verzije 1 do 9 u odnosu, znakovi napretka pronađen (video)

Internet Explorer verzije 1 do 9 u odnosu, znakovi napretka pronađen (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 18 ožujak 2011 00:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Techland | izvor Andy's Tech Eksperimenti Blog | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar