petak, 18. ožujka 2011.

T-Mobile Sidekick demo novi mehanizam za otvaranje, obećava mobitel hotspot i tethering podršku

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/17/t-mobile-shows-off-new-sidekick-opening-mechanism-on-video-we-s/:
Pa što mislite o prvi touchscreen Sidekick ? Očajnički pokušaj da arhaični brand živ s nepovezanim hardverom ili moderni prepričavanje uspješne malo priča? U svakom slučaju, T-Mobile čuvanje popularno ime živ, iako s android 2,2 temelj i Samsung-izgrađen crijeva. Novi klizač mehanizam, koji zamjenjuje popularne 180-stupnjeva zakretanje koji je bio zaštitni znak Sidekick uređaja, sada je tretirana na uredan video demo, gdje ga je uvjeravao gore potisak daje nam razlog da se oprezno optimistični. Telefonski Scoop je također dobio potvrdu Android koji je izgrađen-in mobilne Hotspot i USB tethering funkcije će biti podržan na novi uređaj, zajedno sa microSD proširenje memorije - 1GB prostora za pohranu na brodu će biti nadopunjen s 2GB karticom u kutiji - WiFi, Bluetooth i GPS. Video slijedi nakon pauze.

[Hvala, Brandon i Timothy]

Nastaviti čitanje T-Mobile Sidekick demo novi mehanizam za otvaranje, obećava mobitel hotspot i tethering podršku

T-Mobile Sidekick demo novi mehanizam za otvaranje, obećava mobitel hotspot i tethering podršku prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 17 ožujak 2011 22:06:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor T-Mobile blog , Telefon Scoop | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar