subota, 12. ožujka 2011.

Anketa pokazuje mnoge prednosti virtualne urede (izvan sposobnost za rad bez hlače)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/11/survey-shows-the-many-advantages-of-virtual-offices-beyond-the/:
Oni od nas koji su učiniti gotovo sve naš rad iz udobnosti naših domova neće biti iznenađeni onim što slijedi, ali ostatak svijeta treba uzeti na znanje. Novo istraživanje direktora od 600 malih i srednjih poduzeća pokazuju da je gornji upravljanja vidi velike prednosti tzv " virtualni ured "radnog okruženja. Pa što su ti prednosti? Pa, nema shockers ovdje, glavni među percipirane prednosti su smanjili troškovi, fleksibilnost zaposlenika (kao što je mogućnost da zaposli ljude na različitim geografskim lokacijama), te smanjuje zagađenje i mijenjati vremena i troškova. U stvari, više od polovice tvrtki izvijestili uštede od oko 10.000 dolara mjesečno pomoću "virtualne" okruženju. Pa ... dobrodošli na naš svijet, svijet!

Anketa pokazuje mnoge prednosti virtualne urede (izvan sposobnost za rad sans hlače), prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 11 ožujak 2011 20:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Daily Tech | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar