subota, 12. ožujka 2011.

NASA i Ad Astra momčad do testirati VASIMR plazma raketa u svemiru

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/11/nasa-and-ad-astra-team-up-to-test-vasimr-plasma-rocket-in-space/:
Plazma pogon svibanj dobro biti naša ulaznica za posjet one male zelene ljude na Mars, što je razlog zašto NASA postaje besties s Ad Astra, kreatora VASIMR VX-200 plazma raketa. Nakon uspješnog testiranja zemaljske, sljedeći korak je da isprobate VF-200 let modela u prostoru - i novi sporazum daje NASA inženjeri pristup VASIMR dok ste Ad Astra utjecati NASA-in svemirski brod stručnost da ga dobijete u orbitu. Plazma raketa je pretpostaviti da mogu biti namijenjena za korištenje na Međunarodnoj svemirskoj postaji , jer to zahtijeva daleko manje goriva od konvencionalnog pojačala - što je bolje prilagođen od goriva-gladan thrusters održavanju stanica u orbiti danas - i može se iskoristiti ISS je znatan električne energije (250kW), u potpunosti za testiranje VASIMR je 200kW izlaz. Plazma rakete proizvoditi zadobio potisak, za razliku od brzo rafalom iz svog kemijskog rođaka, što ga čini željeni sredstvo propulzije za svemirska putovanja, kao dobro. NASA nije u potpunosti predan ili koristiti - ali ako Marvin i njegov kolega Crvenom planetu žitelja znaju što je dobro za njih, oni će biti promatranje VASIMR u razvoju s velikim zanimanjem.

NASA i Ad Astra momčad do testiranja raketa VASIMR plazma u prostoru prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 11 ožujak 2011 18:48:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Registracija | izvor Ad Astra (PDF) | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar