subota, 12. ožujka 2011.

Twitter za programere: želimo posjedovati cijevi, vode i pipa, ali slobodno napraviti sapun

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/11/twitter-to-developers-we-want-to-own-the-pipes-water-and-fauc/:
Najave Ryan Sarver, član platforme tima na Twitter , mogao čarolija loša vijest za proizvođače third-party aplikacije koje pristupaju rastuće društvene mreže i nove obličje da biste dobili u na akciju. U potez koji će neizbježno uzrokovati prilično lom među programerima i visokotoncima podjednako, Twitter bitno je odlučio da nema novih aplikacija treba razvijati ", koji oponašaju ili reproducirati mainstream Twitter iskustvo potrošača klijenta." On ide na to reći da postojeće aplikacije će i dalje funkcionirati, ali da bar će biti podignuta u pogledu kvalitete i dosljednosti. Naime, on navodi razlike preko aplikacije u nazivlju za osnovne funkcije kao što su @ i-odgovarate Trending teme kao što su zbunjujuće za korisnike i na korijenu promijeniti.

Prema Sarver, više od 90 posto Twitter korisnici pristupaju uslugama putem službene Twitter aplikacije, pa je za mnoge promjene neće biti drastične. Tvrtka se nada programeri će pomak svoj fokus i na druga područja ekosustava da "usredotočiti na područja izvan mainstream potrošača klijent iskustva" kao što su izdavaštvo alati, gradiva, i socijalne CRM (upravljanje odnosima s potrošača). Ipak, to je nevjerojatno zanimljivo - i iskreno, obeshrabrujuće - vidjeti Web 2.0 tvrtka izradu takve un-Web 2.0 potez. Naravno, sve ovo mogao biti dio Twitter planira da bi na kraju ostvaruju usluga, ali za sada ćemo morati uzeti tvrtka na svoje riječi, čak i ako to znači da je naš izbor klijenata postaje malo manje raznolika u budućnosti.

Twitter za programere: želimo posjedovati cijevi, vode i pipa, ali slobodno napraviti sapun prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 11 ožujak 2011 23:54:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Twitter API najave Google Grupe | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar