subota, 12. ožujka 2011.

Chris Bangle, bivši dizajner BMW, donoseći mu deconstructivist načina za Samsung uređaje?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/12/chris-bangle-former-bmw-designer-bringing-his-deconstructivist/:
Bivši dizajner Chris Bangle BMW uputio prema Samsung, donoseći deconstructivist načina za mobilne uređaje
To je E65 serije 7 tamo gore, mnogi smatraju da se kao ružan auto kao oni dolaze. To je proizvod jednog Chris Bangle, glavni dizajner u BMW-u za većinu 90-tih i '00s, koji se trudio dati automobila futuristički, deconstructivist dizajn koji nije uvijek naći milost među kupcima automobila koji su još uvijek zaglavi u uredno prisutan . Sada smo zapravo u budućnosti i, dobro, da stražnji kraj još uvijek ne gleda bilo bolje, ali Bangle nije utrti put za dramatično više stilove u suvremenoj automobila. On je zgazi udaljen od auto industrije prije dvije godine i sada smo čuli da je on kreće na koncert u Samsung . Zanimljivo, Sammy i BMW su imali nešto odnos tijekom godina. Vidjeli smo noviju serije 7 mladica podršku za T * Omnia u 2009, i natrag u 2005 Samsung je direktor marketinga tvrtke rekao je Bloomberg da kompanija potreban da bi se "postati poput BMW". Prema Korejski papir JoongAng Ilbo, bangle će raditi na MOBITELI i netbooks, što očekujemo da značajka dramatične plamen površina uz Dame Edna indikator svjetla i neobično ispupčen posteriors.

[Hvala, Tim]

Chris Bangle, bivši dizajner BMW, donoseći mu deconstructivist načina za Samsung uređaje? prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 12 ožujak 2011 13:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Engadget španjolski | izvor Reuters | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar