subota, 12. ožujka 2011.

Adobe Flash Player curenja za Motorola Xoom, idemo Hands-on (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/12/adobe-flash-player-leaks-for-motorola-xoom-we-go-hands-on-vide/:

18. ožujak
svibanj izgledaju kao vječnost, ako ste očekivali vaš Motorola Xoom doći s Adobe Flash na jedan dan. Ali znate što? Ako vam staviti svoje povjerenje u tajanstvenom datoteci plutajuće oko internetu, nema potrebe čekati toliko dugo. MyDro idWorld dobiveni posjed pukotina graditi Adobe Flash Player za 10,2 Xoom, koji ne trebati root ili čak preliminarni ažuriranje za instalaciju - vi samo trebate provjeriti "nepoznatih izvora" okvir pod Postavke> Prijave, sideload datoteku ili je preuzeti s Xoom preglednik i da ste dobar to ići. Najbolji dio? Na temelju naših prethodnih ispitivanja, Flash obavlja izuzetno dobro na Xoom's dual-core procesor Tegra 2.

Dok je to rano graditi Flash 10,2 je bila prilično naletima tijekom reprodukcije HD, low-res video sadržaja pružene na savršeno vidljiv brzinama, a mi smo bili u mogućnosti igrati igre (poput Nanaca Crash i Canabalt) tako dugo dok oni ne zahtijevaju ništa više od single-button kontrole sheme. S druge strane, YouTube je no-go ( to je još uvijek blokiran ), i to graditi ima neke kinks raditi kada je u pitanju vise - dok je bilo jedan flash site ran dobro i da bismo mogli brzo kartici između, više Flash teških Kartice smo imali otvoren, sporiji svaki ran pojedinačno. Adobe's UI također činilo da imaju poteškoća u otkrivanju kada smo htjeli napraviti Flash predmet preko cijelog zaslona. Obično, ti dvaput taknite stavku koju želite povećati, ali ponekad to ne rade, a drugi puta kontekstni UI bar nasumce bi pad s vrha Flash prozora kako biste nas obavijestili smo mogli usredotočiti na to individualno. Prije nego što sudac osnovanosti Flash na tableta, međutim, ne zaboravite da je ovo leaked verzija od beta izdanju , a ako je ovo dobro iz vrata, mi prilično smo uzbuđeni o tome kako dobro može obaviti nakon nekoliko tweaks. Ne propustite naš video iznad, i pronaći datoteke trebate instalirati Flash se na naš izvor link.

Update: Uspjeli smo doći do Flash kap jedan od onih kontekstno osjetljive tipke tijekom sjednice Canabalt i napraviti prozor preko cijelog zaslona, ​​koji ne samo da povećani prozor, ali i ozbiljno ubrzao naš mali trkač - vjerojatno preusmjeravanjem tableta resursima na našu igru. Fotografski dokaz nakon pauze!

[Hvala svima koji su poslali to u]

Nastaviti čitanje Adobe Flash Player curenja za Motorola Xoom, idemo Hands-on (video)

Adobe Flash Player curenja za Motorola Xoom, idemo Hands-on (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 12 ožujak 2011 16:10:00 EDT. Molimo pogledajte naše

Nema komentara:

Objavi komentar