subota, 12. ožujka 2011.

Xoom dobiva USB funkcionalnost, ne zahvaljujući Motorola ili Google

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/12/xoom-gets-usb-host-functionality-no-thanks-to-motorola-or-googl/:
Xoom svibanj imati stečen blagi softvera sinoć ga pripremiti za dugo očekivani Flash igra mogućnosti, ali neki od ljudi na at SlateDroid su još impresivnije - iako mnogo manje službene - ažuriranje, donoseći USB host funkcija Moto je da škriljevca. Tinkerer-extraordinaire roebeet je čovjek da se zahvalim, davanje Xoom vlasnika sposobnost za čitanje zapisa od USB Pogoni, u suštini daje vam neograničene količine pohrane - pod uvjetom da imate potrebne microUSB OTG (on-the-go) kabel i ukorijenjen Xoom. Ako ste zadovoljni sigurno pretpostavki, omogućujući novi-novi udaljen je samo nekoliko prijenos datoteka i komandne linije unose. Cijeli upute dostupne na izvor link ... ako se usuđuješ.

Xoom dobiva USB funkcionalnost, ne zahvaljujući Motorola ili Google prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 12 ožujak 2011 02:39:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Android Zajednice | izvor SlateDroid | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar