subota, 12. ožujka 2011.

BlackBerry playbook lansirati datum-palooza: tableta napokon na pad sredinom travnja?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/11/blackberry-playbook-launch-date-palooza-tablet-to-finally-drop/:
Krug curenja potencijalno danas je istaknuti drugom tjednu travnja, kao pokretanje prozora za RIM's gladak sedam-inčni playbook. E-mail navodno poslao po Sears u Kanadi potvrđuje ranije odjeci , informiranje kupaca koji uređaj će se za dočepa 10. travnja, s početkom preorders moguće čim sutra. Na vrhu toga, slika iz Staples 'backend poslan Crackberry klinova 33-dnevno odbrojavanje za početak na 15., koje linije se lijepo s nekom drugom procurila pucao označava "ad dan" od 17. travnja. Također smo dobili savjet od nepotvrđenih Sprint rips rekavši da playbook bi se slijetanje na 15., zajedno s natucanje slučajeva i a. .. stylus? Konačno, mi smo bili poslani snimke nekih playbook natpisa očito na zaslonu u budućnosti shop u Kanadi isticanja uređaja višezadaćnost sposobnosti, podsjećajući nas ", to je koliko iznutra da se broji." Čudnovato, isti signage pogrešno pridaje Xoom nadimkom, iako bismo zamisliti da je samo greška na prodavača dio. Naravno, sve ovo je još uvijek nepotvrđen sasvim je RIM sam, pa dok čujemo drukčije, nešto bi se moglo dogoditi. Signage pucao nakon pauze, i druge foto dobrote dostupan na izvoru linkove.

Nastaviti čitanje BlackBerry playbook lansirati datum-palooza: tableta za konačno pad sredinom travnja?

BlackBerry playbook lansirati datum-palooza: za pad konačno sredinom travnja? Tableta prvobitno pojavio na Engadget na pet, 11. ožujak 2011 22:38:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor CrackBerry , CrackBerry Forum , Willw.net | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar