subota, 26. veljače 2011.

Clash of the Titans nastavak će biti još jedan 2D-3D-u pretvorbu, i zatečenom stanju previše?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/25/clash-of-the-titans-sequel-will-be-another-2d-to-3d-conversion/:
Nakon slabe reakcije na prvi Clash of the Titans film i nekvalitetan 3D efekte, ljubaznošću jurnu postupka pretvorbe , vi mislite da oni nikada ne će pokušati da se opet, i želite biti u krivu. Direktor Jonathan Liebesman, svježe off bitke: LA je helming nastavak Wrath of the Titans, a kaže da je govorio u tome procesu pretvorbe opet (ali snimanje s tim na umu, Piranha 3D-style ) na ovoj zvrčka nizom demos, uključujući, Christopher Nolan je zatečenom stanju . To je značajan i zbog toga što nema 3D re-izdanje je najavljeno za vizualno zanosan zvrčka, ali i zato što sam Nolan je sugerirao 3D će biti loš izbor zbog zatamnjenje učinak čaše. Warner Bros je samo mogao upravljati reći Cinematical "U ovom trenutku, planovi za Početno 3D ne može potvrditi", ostavljajući mogućnost povratka uz Star Wars , Titanic i drugima okretati u vjetar za sada.

Clash of the Titans nastavak će biti još jedan 2D-3D-u pretvorbu, i zatečenom stanju previše? prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 25 veljača 2011 20:23:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Blu-ray.com | izvor Moviefone , MovieWeb | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar