subota, 26. veljače 2011.

Windows Phone je novi UI i Xbox igre su najuzbudljivijih aspekata Microsoft posla, kaže Nokia anketi

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/26/windows-phones-new-ui-and-xbox-games-are-most-exciting-aspects/:
U potrazi za povratnu informaciju o svojoj važan odluku da deponij Symbian u korist Windows Phone , Nokia je postavio iznad ankete na svojoj web stranici Razgovori canvassing mišljenja o tome što korisnici predviđaju najviše iz New Deal. Nema konsenzusa izbora, s mnogoznačnost reakcija biti naglašena činjenica da je "Drugi" opcija modalni odgovor, no s obzirom na kategorije, UI osvježiti i Xbox vezane uz gaming blagodati ispostavilo da je najvažnija. Bez iznenađenja tamo, Symbian je zaslon osjetljiv na dodir UI nedostaci su poznati, dok o Xbox kravata-up je bio jedan od velikih Microsoftovih prodajnim mjestima za Windows 7 Telefon, od njegova početka. Mi bih samo pitati Nokia da se brzo oko isporukom na takve stvari - trošenja previše vremena u očekivanju način neće biti dobro za naše zdravlje.

Windows Phone je novi UI i Xbox igre su najuzbudljivijih aspekata Microsoft posla, kaže Nokia anketa prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 26 veljača 2011 09:27:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Inquirer | izvor Nokia Razgovori | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar