subota, 26. veljače 2011.

Microsoft Research pokazuje off nove generacije gesta sučelja, Kinect integracija, drugim neato stvari (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/25/microsoft-research-shows-off-next-generation-gesture-interfaces/:
Microsoft Research pokazuje off nove generacije gesta sučelja, Kinect integracija, drugim neato stvari (video)
Ostavite ga da se Microsoft Research za show off neke cool stvari koje svibanj ili svibanj zapravo ne dogoditi na bilo što ste ikada zapravo kupiti. Pogledajte video nakon pauze vidjeti najnovije, direktor tvrtke Microsoft primijenjenih znanosti Steven "Stevie B" Bathiche prikazuje off niz zanimljivih sučelja. To sve počinje s gestom kontrole koje vas odvesti daleko izvan touchscreen, oslanjajući se na retro-reflektirajuća krila i kamera za otkrivanje položaj ruku. No, stvari se brzo napredovati do stana leća zove klin koji može omogućiti holografski-poput slike. Par koji sa Kinect i perspektive smjene dolaze u igru, praćenje vaše lice kako bi se omogućilo da se peer okolo kao da gledamo kroz prozor. To je sve samo čekaju na vas dolje - i možda IRL negdje u budućnosti.

Nastaviti čitanje Microsoft Research pokazuje nove generacije gesta sučelja, Kinect integracija, drugim neato stvari (video)

Microsoft Research pokazuje off nove generacije gesta sučelja, Kinect integracija, drugim neato stvari (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 25 veljača 2011 23:32:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor YouTube | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar