subota, 26. veljače 2011.

Netflix: 30 posto Watch Brzo naslova subbed s više na putu, plus Xbox i Roku podršku

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/25/netflix-30-percent-of-watch-instantly-titles-subbed-with-more-o/:
To je bio spor uspon od Netflix prvi najavio je dodajući titlovanje za PC i Mac početkom 2010, ali danas je blogu ukazuje na dostigao 30% od dostupnih naslova. Do sada platforme na drugi revizije svojih streaming sučelja kao što je PS3, Boxee Box, Google TV i Nintendo Wii podršku neobavezno naslove, dok Xbox 360 i Roku igrači bi trebali "kasnije ove godine." Naravno, dok je po-epizoda broj je znatno veći, to je još uvijek samo nekoliko stotina Netflix je dostupan serije, a gluhi / nagluvih korisnika se suočava s problemima kao što neke epizode subbed dok drugi nisu. Netflix je nova stranica razbijanje podržani naslovi treba pomoći, a NC-mac-nm's blog ili InstantWatcher.com također može filtrirati. Plan je očito da su titlovi na 80% od sadržaja do kraja godine, a ovdje je u nadi da dobije 100% uskoro - čini naš Raspravu preko 5.1-kanalni surround zvuk čini vrsta trivijalan zar ne? (Ali, dok smo na tu temu, Netflix, gdje je 5,1 na ne-PS3 klijente?)

Netflix: 30 posto Watch Brzo naslova subbed s više na putu, plus Xbox i Roku podršku prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 25 veljača 2011 18:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink HackingNetflix | izvor Netflix blog | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar