subota, 26. veljače 2011.

Sprint HTC dolaze s Windows 7 Telefon kopirajte i zalijepite prvi hands-on!

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/25/sprint-htc-arrive-with-windows-phone-7-copy-and-paste-first-hand/:
HTC je također donijelo Sprint-branded dolasku na naš čitatelj San Francisco Meetup, i dok smo već upoznati s ovom Windowsi 7 Telefon klizača iz našeg vremena s HTC 7 Pro je još uvijek lijepo vidjeti CDMA WP7 uređaj u tijelu. Oh, i tipkovnica je prilično fantastičan - ne samo da osjeća veliku, ali posvećen broj redak samo je razlog za tipkovnicu fanove da ovu stvar izgleda. Najbolji dio? Demo jedinica je učitan s Windows 7 Telefon kopirajte i zalijepite ažurirati , što je prvi put smo ga vidjeli u divljini. Sustav je radio dobro, ali smo primjetili da vas nakon što zalijepite iz međuspremnika teksta je otišao, tako da ne možete više zalijepiti. To je malo čudno - mi ćemo imati video gore uskoro.

Sprint HTC dolaze s Windows 7 Telefon kopirajte i zalijepite prvi Hands-on! prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 25 veljača 2011 20:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar