srijeda, 21. rujna 2011.

Twitter otvara dijeljenje fotografija putem SMS poruke na neki prijevoznici

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/21/twitter-opens-up-photo-sharing-via-text-message-on-some-carriers/:
Mi ne baš nedostaje na način da dijele fotografije na Twitter ovih dana, ali ključno područje koje je ostavio iza sebe je časni SMS poruku - što je prilično važno za milijune ljudi koji nemaju pametnih telefona. Iako su tweets putem SMS bilo moguće od prvog dana, Twitter je tek sada otvorila mogućnost da nakon fotografije putem SMS-a. To usluga dostupna je samo na nekim prijevoznicima u početku - AT & T, Verizon i Cellular South u SAD-u, Vodafone, O2 i Orange u Velikoj Britaniji, i Rogers u Kanadi, te Vodafone Italija, VIVA Bahrein i TIM Brazil - ali kaže da Twitter to rade kako bi značajka na dodatne nosače. Zapravo slanje fotografija putem SMS je kao jednostavan kao što biste očekivali (samo ga priključite na vaše poruke i poslati ga na odgovarajući broj za svoju državu), ali ćete, naravno, moraju biti svjesni bilo kakvih dodatnih troškova Vaše prijevoznik može nametnuti.

Twitter otvara dijeljenje fotografija putem SMS poruke na neki prijevoznici prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 21. rujna 2011 15:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Sljedeći web- | izvor Cvrkut | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar