srijeda, 21. rujna 2011.

S 4B SMS Tweets Prerađeno Mjesečno, Twitter sada korisnicima omogućuje zajedničko korištenje fotografija putem SMS

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/dAkGbXDm4n8/:
photo

Oni od nas koji živimo u svijetu prenapučena sa pametnih telefona često zaboravljaju da imaju telefone trenutačno dominiraju na globalnom tržištu mobitela. U kimanje prema svojim korisnicima koji nisu na iPhone ili Androidi ili bilo koji drugi telefon koji u osnovi funkcionira kao mini računalo, Twitter je sada omogućuje svojim korisnicima da slanje fotografija va tekstualnih poruka.

Korisnici koji žele poslati fotografije na Twitter putem SMS-a može samo učitati sliku u tekstualnu poruku kao da će učiniti na telefon te slati na Twitter kao da će poslati normalan tekst cvrkut - da 404-04 u SAD-u, na primjer, . Nažalost, značajka još uvijek ne rade za DMS (i obzirom neki korisnici sklonost DM ne, možda da je dobra stvar).

Značajka SMS upload je sada dostupan u SAD-u AT & T, Verizon Wireless i Cellular South, u Velikoj Britaniji na Vodafone, O2 i Orange, u Italiji na Vodafone, u Kanadi na Rogers Communications, u Bahreinu na VIVA i u Brazilu na TIM Brazil .

Twitter nas podsjeća na blogu koji su više od 4 milijarde SMS tweets poslanih i primljenih podataka za svaki mjesec i SMS tweeting je dostupan u 80 zemalja i devet jezika. Također otkriva da je i dalje dodati značajkama koje poboljšavaju iskustvo SMS Twitter kao Fast Slijedite (koji vam omogućuje primanje SMS poruka, bez Twitter račun), SMS naredbe i dalje prijevoznika pokrivenost.

Ovo je mala vijest u tjedan dana ispunjen sa Facebook i Google grandstanding siguran, ali vjerojatno je mnogo cijenjen od strane milijuna korisnika s sada poboljšana funkcionalnost.


Tvrtka: Twitter
Web stranica: twitter.com
Financiranje: $ 1.16B

Twitter, koju je osnovao Jack Dorsey, Biz Stone i Evan Williams ožujka 2006 (pokrenut javno u srpnju 2006), je socijalna umrežavanje i mikro-blogging servis koji omogućava korisnicima da post njihove najnovija ažuriranja. Ažuriranje je ograničena 140 znakova i može biti objavljena putem tri metode: web obrasca, tekstualne poruke, ili instant poruka. Tvrtka je zauzet dodavanjem značajki proizvoda kao što su Gmail uvesti i pretraživanje. Oni su nedavno pokrenuli novi site odjeljak pod nazivom "Istraživanje" za ...

Nema komentara:

Objavi komentar