srijeda, 21. rujna 2011.

Prebacivanja grafičkih rješenja je dvoboj iz AMD završi izgleda kao balvan

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/21/switchable-graphics-solutions-duel-it-out-amd-ends-up-looking-l/:
AMD dinamički promjenjivim Graphics
U ovom trenutku, Nvidia Optimus prebacivanja grafike stari šešir, ali AMD je relativno novi u igri za pakiranje dual GPU u jednom prijenosno računalo. AnandTech odlučio jamu dva rješenja jedni protiv drugih i, dobro, samo recimo AMD ne dolaze u potrazi tako velik. Najveći problem čini se da stabilnost. Dok je učinak je prihvatljivo (iako, ne sasvim kao dobri kao što bi trebao biti) mjesto imao problema uzimajući četiri navodno 16 podržanih igara za prebacivanje između integrirane i diskretne GPU kao reklamirao. Redovita ažuriranja za upravljačke programe, da ne spominjemo malo više testiranja, mogli riješiti probleme, ali za sada Nvidia Optimus jednostavno outclasses svoj AMD kolega. Pogledajte video nakon pauze i ne zaboravite na hit izvor link za sve detalje.

Nastaviti čitanje prebacivanja grafičkih rješenja dvoboju it out, AMD završi izgleda kao balvan

Prebacivanja grafičkih rješenja dvoboju it out, AMD završi izgleda kao balvan prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 21. rujna 2011 01:13:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor AnandTech | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar