srijeda, 21. rujna 2011.

IRL: WildBlue satelitski internet, međunarodnih punjenja, treperi naviku i ne da se rad na ipad

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/21/irl-wildblue-satellite-internet-international-charging-a-flas/:
Dobrodošli na IRL , u tijeku značajka gdje govorimo o gadgetima, aplikacije i igračke koristimo u stvarnom životu i uzeti drugi pogled na proizvode koji su već dobili formalni pregled tretman.

To je bio vihor dva tjedna sjedenja unutar koncepta automobila, upija detalje o PlayStation Vita i upoznavanje sa sustavom Windows 8, a sada da je sve rane dolje, mi smo dobivanje natrag na posao koji hvata o gadgetima smo već posjedujete. Ovaj tjedan, Darren haljine dolje satelitska usluga koje se koriste pogoditi radna mjesta u pustinji, Tim uzima predah nakon godinu dana jet-postavljanje, Josip nosi na svojim treperi pruge i kao Joe, dobro, neka je samo reći svoje medeni mjesec sa ipad je došao iznenada, neproduktivna kraj.

Nastaviti čitanje IRL: WildBlue satelitski internet, međunarodnih punjenja, treperi naviku i ne da se rad na ipad

IRL: WildBlue satelitski internet, međunarodnih punjenja, treperi naviku i ne da se rad na ipad prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 21. rujna 2011 13:06:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar