srijeda, 21. rujna 2011.

Adobe Flash Player 11 pokretanja, Klima 3 donosi HD video i 3D igre za sve

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/21/adobes-launching-flash-player-11-air-3-bringing-hd-video-and-3/:
Dok smo imali pristup Adobe Flash Player 11 beta obliku mjesecima, tvrtka je objavila da će na kraju dobiti službeni, zajedno s Air 3, sljedeći mjesec. Među mnoge nove značajke uključene su podrška za ubrzani 2D i 3D grafiku s tvrdio 1.000 puta brže performanse nego Flash Player 10 i zraka 2. To je dovoljno kako bi se omogućilo "konzole kvalitete" igre na oba računala i TV prijemnicima i na mobilnim uređajima (Android, IOS, playbook) sa pre-puštanje inačici Flash 11 (proizvodnja izdanje možete preuzeti na putu očekuje " bliskoj budućnosti "). Ostale opcije uključuju nove omogućujući programerima da paket zraka 3, zajedno sa svojim aplikacija u jednom instalirate, HD videozapisi na više platformi, uključujući iOS, DRM za video iznajmljivanje, 64-bitna podrška i još mnogo toga. Check out Adobe pitch programere s press release i demo video nakon pauze, uključujući i pogled na hit ipad igra Machinarium koji je izgrađen sa svojim alatima.

Nastaviti čitanje Adobe Flash Player 11 pokretanja, Klima 3 donosi HD video i 3D igre za sve

Adobe Flash Player 11 pokretanja, Klima 3 donosi HD video i 3D igre za sve prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 21. rujna 2011 07:15:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar