srijeda, 21. rujna 2011.

Apple nudi Final Cut Pro X ažurirati i besplatno 30 dana suđenja, nada svi mi možemo i dalje biti prijatelji

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/21/apple-offers-final-cut-pro-x-update-and-free-30-day-trial-hopes/:
Puno ljudi su manje od oduševljeni prema izdanju Apple obnovljena Final Cut Pro - u stvari, riječi poput "nezadovoljan" dolaze na um kada opisuju kao odgovor na novu verziju softvera za uređivanje videa. Hrabro je, međutim, veliki zazor nije prošla nezapaženo. Tvrtka je izdao verziju 10.0.1 od Final Cut Pro X, koji nudi neke nove značajke, uključujući i podršku za XML i bogata Xsan, Lion full-screen pogled i mediji Matične izvoz. Apple je čak ponudio se rijetki trenutak poniznosti, priznajući da su dodaci pokušaj "odgovorite tih problema" u "vrlo vokalne kupaca." Tvrtka je također u potrazi za gurnuti natrag protiv neke negativne press nudeći do 30 dana demo softvera oprezan korisnicima strah riskirati. Više ažuriranja, uključujući multi-kamere potporu i emitiranje kvalitete video nadzor su obećali za početkom iduće godine.

Apple nudi Final Cut Pro X ažurirati i besplatno 30 dana suđenja, nada svi mi možemo i dalje biti prijatelji prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 21. rujna 2011 16:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Ars Technica | izvor Apple (1) , (2) | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar