srijeda, 21. rujna 2011.

LightSquared predlaže 'jednostavno, pristupačno rješenje "na taj smetnje pesky GPS problem

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/21/lightsquared-proposes-simple-affordable-solution-to-that-pesk/:
To nije prvi " rješenje "koje LightSquared je predložio za izdavanje GPS smetnje koje je dobio na putu svojih LTE mreže širenje, ali je tvrtka je sada touting novo "jednostavno, pristupačno rješenje" za problem. To zapravo ne uključuju bilo kakve promjene u mreži sebe, nego promjene u visoke preciznosti GPS hardver koji se miješala s. U tu svrhu, tvrtka je objavila da je potpisala sporazum s Javad GNSS, koja kaže da je bio u mogućnosti da ponovo filtere i linearnog pojačala koriste na postojećim prijamnicima i učiniti ih "u potpunosti kompatibilan sa LightSquared dno 10 MHz spektra." Prema Javad, te promjene ne očekuje povećanje prodajne cijene novih rekonfigurirati uređaja za potrošače, iako vjerojatno će biti neki trošak retrofit postojećim uređajima (prvi jedinica za testiranje se očekuje da će biti dostupni sljedeći mjesec). Dakle, to može biti "jednostavni" i "pristupačne", ali to ne čini kao da je nužno "jednostavno" rješenje. LightSquared je press release je nakon pauze.

Nastaviti čitanje LightSquared predlaže 'jednostavno, pristupačno rješenje "na taj smetnje pesky GPS problem

LightSquared predlaže 'jednostavno, pristupačno rješenje "na taj smetnje pesky GPS problem prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 21. rujna 2011 14:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar