srijeda, 1. lipnja 2011.

SlingPlayer za Google TV zadirkivali na video, beta program otvara uskoro

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/31/slingplayer-for-google-tv-teased-on-video-beta-program-opens-up/:

Dobili smo savjet od Sling želje da korisnicima uhvatiti njihov video potoci direktno na TV , bez kutije tijekom CES 2010, a sada postoji video od tvrtki prikazuje off njegova SlingPlayer za povezivanje uređaja app na Google TV. Mi je uhvaćen aa pregled na CES-u početkom ove godine , ali zainteresirane Slingbox vlasnika (solo i PRO-HD kutije samo, baš kao i mobilni aplikacije ) mogu se prijaviti za nadolazeće beta na link ispod. Najzanimljiviji razvoj, međutim, je da se čini da se web-app i vjerojatno trčanje na Flash. To znači Sling neće morati čekati za android tržište da se otvori na Google TV roll ovo, a to bi moglo omogućiti jednostavan portanje na druge platforme s ugrađenim TV preglednik koji podržava Flash poput Samsungova Smart Hub . Također ne izgubljen u ovom trenutku je sposobnost za Google TV pokazati neke potencijalne, jer očajnički treba za popis stvari koje to zapravo može učiniti dobro prikupiti više pozornosti nego popis stvari to je blokiran od događaj .

SlingPlayer za Google TV zadirkivali na video, beta program otvara uskoro prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 31. svibanj 2011 18:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor SlingPlayer za Google TV beta , YouTube | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar