srijeda, 1. lipnja 2011.

Lodsys hitovi devs s tužbom, 1.000 dolara nude, i 1.000 riječi rječit proze

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/31/lodsys-hits-devs-with-lawsuit-1-000-offer-and-1-000-words-of/:
Jeste li bolesna od sluh od Lodsys ? Znamo devs su, ali prilično otvoren patent Trol je na to opet, udaranje blog da brani svoje dobro ime. Skriven među današnjim postova je najava da tvrtka poduzima daljnje korake sa svojim optužbama, podnošenje tužbe protiv nekih od razvijatelja je prethodno ciljane i dobiti ovaj, okrivljujući Apple. To objašnjava: "Lodsys izabrali da se presele svoje parnice vrijeme za raniji datum nego što je prvobitno planirano, kao odgovor na Apple's prijetnju, kako bi očuvao svoje pravne mogućnosti." Nismo sigurni koji programeri ciljaju ovo odijelo, posebno, no tvrtka je obećao 1.000 dolara uplata za svaku dev, "ako se ispostavi da je opseg Apple postojećih licencna prava primjenjuju se u potpunosti vas licencu s obzirom na naš zahtjev se odnose na App na Apple IOS. " Devs svibanj biti u iskušenju da ga provede obećao poklon na zasluženi odmor (ili konferencije WWDC proći ), ali sa slojevima LLC zaštite čovjeka iza zavjese na Lodsys, ne bih se iznenadio da je tvrtka nestao prije nego itko vidi posto (ili 99) plaćanja. Nažalost, čini se da saga se nastavlja, tako da ako ste imali dovoljno patenta mamac, slobodno uživati ​​u ostatku naše sadržaje, Lodsys besplatno .

[Hvala, Andrija]

Lodsys hitovi devs s tužbom, $ 1,000 ponuda, i 1000 riječi rječit proze prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 31. svibanj 2011 18:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Lodsys | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar