srijeda, 1. lipnja 2011.

Roku donosi casual igranje na svojim internet platforma TV počevši s Angry Ptice ovog ljeta

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/01/roku-brings-casual-gaming-to-its-internet-tv-platform-starting/:
Roku je linija kutije su došli dug put od toga da bude korišten samo za stream Netflix, a sada tvrtka je objavila plan da zauzme svoje talente na casual gaming. Naravno, prvi app iz vrata ovog ljeta će biti mahnito popularan i sveprisutan sve Angry Ptice . Nema puno detalja na raspolaganju još i dok mi rekao igračko iskustvo će biti dostupna na novi igrač pokretanja ovog ljeta, da li ili ne postojeći Roku hardver će dobiti bilo koji gaming djelovanje ostaje da se vidi. Roku CEO Anthony Drvo je vrlo uzbuđen o tvrtki gaming izglede govoreći: "Baš kao što smo bili prvi kako bi se omogućilo Netflix na stream odmah na TV, mi namjeravamo biti katalizator za transformiranje način na koji ljudi igraju casual igara, počevši s Angry Ptice- na najvećem ekranu u kući ". Iako ne bih se kladiti protiv laktaš medija zastavicu za kavu, on svibanj biti malo teže da se natječu s Xbox 360, PS3 i sve što Nintendo ima svoj ​​rukav na njihovom materinjem trke.

Nastaviti čitanje Roku donosi casual igranje na svojim internet tv platforme počevši s Angry Ptice ovog ljeta

Roku donosi casual igranje na svojim internet tv platforme počevši s Angry Ptice ovoga ljeta prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 1. lipanj 2011 01:27:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar