srijeda, 1. lipnja 2011.

Nintendo DS Lite kapi na 100 dolara, što ga čini lakše (Mario) stranka

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/01/nintendo-drops-ds-lite-to-100-makes-it-easier-to-mario-party/:
Hot na petama od pad cijena Wii od prije dva tjedna, Nintendo je najavio da će biti manja DS Lite cijene na $ 100 (od oko 130 dolara), počevši od 5. lipnja. Veliki N tvrdi da je njegov gurnula preko 48,9 milijuna DS ručnih računala na potrošače u SAD-u, dodajući da su mnogi od Mario DS naslova također su dobro prodao u milijunima. Za istaknuti postignuća, šest od najprodavanijih Mario tematske igre za DS će biti uzimajući crveni makeover njihove ambalaže - vidi gore desno - za jednostavno pickin-a u omiljene prodavaonice na malo (bez popusta očito). On svibanj ne imati 3D, ali je pad u cijeni, dodao je uz manje naprezanje očiju , te dugotrajnog baterije bi trebalo biti dovoljno da bi 3DS malo ljubomoran.

Nastaviti čitanje Nintendo DS Lite padne na $ 100, što ga čini lakše (Mario) stranka

Nintendo DS Lite kapi na 100 dolara, što ga čini lakše (Mario) stranka prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 1. lipanj 2011 07:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar