srijeda, 1. lipnja 2011.

Roboti majstor delikatna umjetnosti žongliranja, pripremu za fakultet klaun (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/01/robots-master-delicate-art-of-juggling-prep-for-clown-college/:

Žongliranje Bot

Nije da se preforsirali njihovi leteći rođaci , neki manje mobilni roboti uzimanje na izazov žongliranja. Nakon pauze ćete pronaći par vids, uključujući i jedan sadrži stvaranje iz Češke tehničkog zavoda u Pragu koji se može pokrenuti pet lopti između svoje dvije "ruke" sa pomoćnik od high-speed kamere za praćenje. Drugi isječak zvijezde "Blind Juggler," nešto više impresivan stroj koji nema senzora ili kamere. Umjesto toga, ona se oslanja na mehaničku povratnu informaciju i neke fancy matematike za kontrolu putanju lopte i držati ga u zraku. Blind Juggler je debitirao davne 2009, ali tvorci Philipp Reist i Raffaello D'Andrea uveo zanimljiv bora za verziju 2,0 okretanjem cijelu stvar u klatno koji prolazi loptu za sebe. Jasno, sljedeći korak je lice i crvena boja, pjena nos - čime nas najviše mokrenje u krevet i noćni strahota u životu.

Nastaviti čitanje Roboti majstora delikatna umjetnosti žongliranja, pripremu za fakultet klaun (video)

Roboti majstor delikatna umjetnosti žongliranja, pripremu za fakultet klaun (video) prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 1. lipanj 2011 01:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink IEEE Spectrum | izvor Slijepi Juggler , češki tehničkog instituta u Pragu | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar