srijeda, 1. lipnja 2011.

Hulu, Miramax posao znači Netflix, Hulu Plus i dodati Pulp Fiction i još mnogo toga počinju danas

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/01/hulu-miramax-deal-means-netflix-hulu-plus-both-add-pulp-fictio/:
Prema blogu i press release (nakon pauze) Hulu donosi Miramax filmova svoje besplatni i plaćeni Hulu Plus usluge. To je također istog dana Miramax posao slatkiš za Netflix , pa i samo dodan ističe filmovima, uključujući Clerks, Swingers, Basquiat, The Crow i Reservoir Dogs. Miramax filmova na YouTube Plus su prikazani ad-free i na HD, baš kao i na Netflix Watch Brzo, a obje se pojavljuju da imaju isti izbor na raspolaganju, iako je jedna negativna nuspojava pariteta je da ni je opcionalno zatvoreno naslove na streaming za bilo koji od njima. Jedina razlika sada? Uskoro YouTube će ponuditi rotaciju od 15 Miramax filmova mjesečno kroz Hulu.com za ad-supported gledanja. Iako smo sigurni da će neki čekati za Miramax da rade preko svojih Blu-ray izdanje zaostataka (CEO Mike Lang je na to , iako mi još uvijek nemamo datum za Pulp Fiction ), to je dobro da se odjednom vidi katalog koji je zaključana daleko zbog studio u tijeku prodaja iznenada postanu dostupni kroz toliko radnji.

Nastaviti čitanje Hulu, Miramax posao znači Netflix, Hulu Plus i dodati Pulp Fiction i još mnogo toga počinju danas

Hulu, Miramax posao znači Netflix, Hulu Plus i dodati Pulp Fiction i više počinju danas prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 1. lipanj 2011 00:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Hulu Blog , Miramax Blog | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar