srijeda, 1. lipnja 2011.

BMW, Porsche, drugi najavljuju podršku za Homeplug EV umrežavanje spec

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/01/bmw-porsche-others-announce-support-for-homeplugs-ev-networki/:
Homeplug Powerline Alliance već želi spona vaše cijelu obitelj na Internet, i to uskoro može proširiti svoj ​​doseg na Vašoj garaži, kao dobro. Na Computex danas, tvrtka je objavila da je Audi, BMW, Daimler, Porsche i Volkswagen svi su se složili kako bi podržao svoju Homeplug Green PHY (GP) tehnologija kao EV sučelja za punjenje izbora. Specifikacija umrežavanje omogućit će električni automobil vlasnika povezati svoje plug-ins za Smart Grid preko iste luke koriste za punjenje svojih baterija, otvaranje novih, Powerline-based mogućnosti. Nakon što je Vaš EV kuka gore na mrežu, on svibanj biti u stanju voditi sustav provjere u realnom vremenu, na primjer, ili dati instant povratne informacije o uspješnosti ili stanje vašeg akumulatora. Male snage GP spec. će također biti interoperabilni s Homeplug predstojeće AV2 spec. , iako to još uvijek nije jasno kada možemo očekivati ​​da vidite u Njemačkoj automobila ugraditi ga u proizvodnju. Zip prošlosti pauze za puni PR.

Nastaviti čitanje BMW, Porsche, drugi najavljuju podršku za Homeplug EV umrežavanje spec

BMW, Porsche, drugi najavljuju podršku za Homeplug EV umrežavanje spec. prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 1. lipanj 2011 14:50:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink SlashGear | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar