četvrtak, 26. svibnja 2011.

Verizon bogatstva: Droid X2, revolucije, trofej, a pogodak Xperia Play Big Red danas

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/26/verizon-bonanza-droid-x2-revolution-trophy-and-xperia-play-h/:
Verizon ozbiljno je diversifikaciju svojih portfelja danas sa službenim u trgovini lansirati četiri nova smartfone. Tri od njih zamotana u Android opremom, iako svi oni imaju velike prodajnim mjestima izvan Google softver. LG Revolution je jedini LTE -sposoban slušalica hrpa, donoseći sa sobom 4,3-inčni ekran i pre-instaliran Netflix za 250 $. Droid X2 to potkopava na cijeni, na 200 dolara, ali u parovima jezgra računati sa svojom Tegra procesor i 2 rampe do rezoluciju qHD (960 x 540). Igre aficionados može potrošiti isti iznos na Xperia Play iz Sony Ericssona, koji nudi slideout Gamepad i jedinstven PlayStation Certified statusa. Dovođenje up stražnji je HTC's dobro putovao Trophy , 3,7-inčni Windows Phone koja prihvaća da je malo kasno za party i stoga kriške $ 50 off njegove početne cijene, s 150 dolara ubirati prije nego obavezno dvogodišnji ugovor. Što kažete - kupiti, probati, ili držati čeka?

Verizon bogatstva: Droid X2, revolucije, trofej, a pogodak Xperia Play Big Red danas prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 26 svibanj 2011 02:30:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Verizon (Droid X2) , (revolucije) , (Xperia Play) , (Trophy) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar